Hello Stalkers,

Μέχρι πρόσφατα, βλέπαμε στο Pinterest, στο Instagram και σε κάθε πηγή που μπορούσαμε να πάρουμε ιδέες για outfits και aesthetic, εικόνες που χαρακτηρίζονταν από minimalism, καθαρότητα και λιτά items, με διακριτικά κοσμήματα και natural μακιγιάζ και μαλλιά.

Το 2024 όμως ήρθε η ώρα να δώσει αυτό το Quiet Luxury style τη θέση του στο Mob Wife Aesthetic. Και τώρα θα μου πείτε τί είναι αυτό;

Mob Wife Aesthetic είναι το στυλ που εμπνεύστηκε από τις κυρίες του cinema, που παίζουν χαρακτηριστικό ρόλο στην πλοκή αλλά και τη ζωή των αντρών που πρωταγωνιστούν, οι οποίοι αν και bad guys- ακόμα και μαφιόζοι- έχουν κάτι που μας κάνει να μας αρέσουν πολύ. Αυτό το aesthetic χαρακτηρίζεται από luxurious και extravagant κομμάτια που ξεχειλίζουν από glamour και λάμψη και θέλουν κάθε άλλο από το να φαίνονται λιτά και απλά.

Φυσικά δε χρειάζεται να αλλάξεις τελείως το στυλ σου για να το πετύχεις αλλά μπορείς να προσθέσεις στοιχεία και να δώσεις κάποιες νότες στα outfits σου, που να είναι όμως iconic. Έτσι σου συγκεντρώσαμε 6 must haves για να υιοθετήσεις κι εσύ το Mob Wife trend:

  1. Δώσε Glamour και Sophisticated Attitude, φορώντας κομψά φορέματα, με γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα ή μέρη του σώματος όπως τις καμπύλες, τους ώμους και τον λαιμό, pencil φούστες αλλά και tailored κοστούμια.
  2. Τόλμησε τη γούνα, ειδικά αν είναι oversized ή maxi και έχει όγκο, θα δώσει fab vibes κατευθείαν ό,τι κι αν φοράς ενώ θα σε κρατήσει ζεστή κάθε στιγμή της ημέρας.
  3. Λέμε ΝΑΙ στο διαχρονικό μακιγιάζ. Και με αυτό εννοούμε στα κατακόκκινα χείλη, το eyeliner, τα smokey μάτια και γενικά όλα αυτά τα μακιγιάζ που παραμένουν αγαπημένα όσα χρόνια και αν περάσουν.
  4. Statement αξεσουάρ. Επένδυσε σε αξεσουάρ που δείχνουν «βαριά» και τολμηρά όπως δαχτυλίδια και σκουλαρίκια, κυρίως σε χρυσές αποχρώσεις που δίνουν την εντύπωση του high- class ακόμα πιο έντονα.
  5. Ψηλοτάκουνες γόβες μυτερές αλλά και στενές δερμάτινες μπότες είναι μερικά από τα κομμάτια που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου και θα αναδείξουν τη θηλυκότητα σου στη στιγμή, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
  6. Extravagant μαλλιά με όγκο και έντονα κύματα που θυμίζουν την Cindy Crawford, είναι μερικά από τα χτενίσματα που πρέπει να τολμήσεις. Ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά, go for it και απογείωσε το για να κλέψεις τις εντυπώσεις χωρίς όμως να είναι επιτηδευμένα.

Κοιτώντας όμως ξανά αυτά τα χαρακτηριστικά, μήπως το έχουμε όλες λίγο- πολύ υιοθετήσει σα trend;

Φωτογράφος: Μαρία Ασημακοπούλου

XOXO,

Life Stalkers


Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση