Hello Stalkers,

Η νέα χρονιά φέρνει και τις εκπτώσεις οι οποίες είναι προ των πυλών και είμαστε όλες λίγο πολύ ενθουσιασμένες γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουμε items που θέλαμε πολύ. Όμως πολλές φορές κάνουμε άσκοπες αγορές, άλλες φορές δεν παίρνουμε αυτά που θέλουμε και γενικά παρασυρόμαστε, οπότε σου συγκεντρώσαμε tips για να το προλάβεις φέτος και να κάνεις σωστές και συνετές αγορές.

Α. Πριν καν βγεις για ψώνια, ξεκαθάρισε τη ντουλάπα σου για να φρεσκάρεις στη μνήμη σου τί έχεις και τί σου λείπει. Πολλές φορές έχουμε ρούχα που ξεχνάμε ότι υπάρχουν και παίρνουμε παρόμοια ξανά, και αυτό γιατί είτε έχουμε πολλά, είτε γιατί είναι ιδιαίτερα και δε φοριούνται συχνά.

Β. Είτε πας στα μαγαζιά, είτε ψωνίσεις online, κάνε μια λίστα με αυτά που θέλεις να αγοράσεις ώστε να μη ξεφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν την έχεις και κάπου που να είναι συνέχεια προσβάσιμη όπως το κινητό, δε θα έχεις δικαιολογία ούτε όταν ξαπλώσεις το βράδυ και χαζεύεις στο instagram.

Γ. Κάνε έρευνα αγοράς. Αυτό είναι κάτι που δε το συνηθίζουμε, αλλά θα πρέπει να το υιοθετήσουμε. Μπορεί κάνοντας μια γρήγορη έρευνα να βρεις το ίδιο item σε πολύ καλύτερη τιμή, και να γλυτώσεις αρκετά χρήματα.

Δ. ΜΗΝ αγοράσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι. Μην παρασύρεσαι από τη πολύ χαμηλή τιμή που το βρήκες- αν είναι κάτι που θα το φορέσεις μία ή καμία φορά καλύτερα να μην το αγοράσεις καθόλου. Σκέψου αν θα το αγόραζες στην αρχική του τιμή. Αν η απάντηση είναι «όχι» δεν το χρειάζεσαι όσο νομίζεις.

Ε. Επένδυσε σε διαχρονικά κομμάτια και όχι εφήμερα trends που την επόμενη σεζόν δε θα σου αρέσουν. Ένα καλό παλτό ή jacket, κάποιο πουκάμισο σε κλασσική γραμμή και κομψά ankle boots είναι μερικά items που θα τα φορέσεις πολύ.

Ζ. Μη βιάζεσαι. Οι εκπτώσεις κρατάνε μέχρι και τον Φεβρουάριο και οι τιμές θα αλλάξουν μέχρι τότε. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι βρήκες αυτό που ψάχνεις, μη πάρεις αυτό που του μοιάζει αλλά δεν είναι και ακριβώς αυτό που θες.

** Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις πριν αγοράσεις οτιδήποτε, αν είναι ελαττωματικό για να μην απογοητευτείς αργότερα αν δεν βρεις να το αντικαταστήσεις.

Καλά και συνετά ψώνια stalkers!

XOXO,

Life Stalkers


Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση