Sleek Μαλλιά με το Osis+ Flatliner της Schwarzkopf | #SHOPPING

Hello Stalkers,

Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ένα blog post για ένα προϊόν για τα μαλλιά που μας άφησε speechless από την πρώτη στιγμή. Ήμασταν στην αναζήτηση για ένα προϊόν το οποίο θα έκανε τα μαλλιά μας sleek και απαλά, ακόμα και τις μέρες με αρκετή υγρασία – κάτι που είναι πολύ συχνό και αυτό τον χειμώνα.

Έπειτα από έρευνα, είπαμε να δοκιμάσουμε λοιπόν το Flatliner spray το οποίο βρήκαμε σε super τιμή στο Kikeris.gr, και μάλιστα το κάναμε δοκιμή άμεσα σε διάφορους τύπους μαλλιών- γιατί καμία μας δε μοιράζεται με την άλλη ίδιο τύπο μαλλιών.

Ξεκινώντας από τη συσκευασία που αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για την πρώτη εντύπωση, είναι super πρακτική αφού ψεκάζει με τέτοιο τρόπο ώστε να εφαρμόζει σε όλα τα μαλλιά και έτσι δεν σπαταλάμε προϊόν άσκοπα.

Σχετικά με την σύνθεση που είναι και το σημαντικότερο, εκτός από το ωραίο και ελαφρύ άρωμα που έχει, είναι κάθε άλλο παρά λιπαρή: ενυδατώνει τα μαλλιά και φαίνεται το αποτέλεσμα από το βούρτσισμα, ενώ εφαρμόζει τέλεια και σε ξηρά και σε βρεγμένα μαλλιά. Επιπλέον, προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα της πρέσας, του ψαλιδιού για μπούκλες αλλά και από το πιστολάκι μαλλιών, κι έτσι δεν καταστρέφονται κάθε φορά που κάνεις styling.

Αυτό όμως που μας έκανε περισσότερο εντύπωση, είναι το πόσο αποτελεσματικό είναι με το φριζάρισμα. Ψεκάζουμε, χτενίζουμε και στεγνώνουμε τα μαλλιά χτενίζοντας παράλληλα χωρίς να θέλουμε να πετύχουμε ίσιωμα, και τα μαλλιά γίνονται λεία και τιθασευμένα χωρίς να δείχνουν λαδωμένα.

Δοκιμασμένο και σε λεπτή τρίχα που την τιθασεύεις πιο εύκολα αλλά και σε πιο χοντρά και σπαστά μαλλιά, το σίγουρο είναι πως το λατρέψαμε και θα το ξανά πάρουμε μόλις τελειώσει.

Αν κι εσύ ψάχνεις ένα προϊόν για θερμό- προστασία και αντιμετώπιση του φριζαρίσματος, αυτό είναι must have για σένα.

XOXO,

Life Stalkers


Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση