3 Πράγματα για να ανανεώσεις το Lingerie στυλ σου από το Dear-Lover.com | #SHOPPING

Hello Stalkers,

Οι επερχόμενες γιορτές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσουμε το στυλ μας, ώστε να αλλάξει και η διάθεση μας, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά απαραίτητα.

Ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που δεν συνηθίζουμε να ανανεώνουμε και πολύ συχνά είναι τα εσώρουχα μας, και αυτό ίσως γιατί δεν τα βλέπουμε όπως τα ρούχα και τα παπούτσια.

Ωστόσο, με τη νέα μόδα που έχει έρθει τα τελευταία χρόνια, τα εσώρουχα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα outfits, και πολλές φορές φαίνονται περισσότερο από όσο συνηθίζουμε, για αυτό και σου συλλέξαμε 3 items που αξίζει να προσθέσεις στο στυλ σου, από το Dear- Lover.com , ένα e- shop εύκολο στην περιήγηση, με πολύ καλές τιμές.

1. Κορμάκι.

Ένα ρούχο που μπορείς να φορέσεις με τόσους τρόπους και να είσαι τόσο κομψή που θα σε κοιτάνε όλοι. Εκτός του ότι μπορείς να το φορέσεις από μέσα χωρίς να φαίνεται, το ιδανικό styling που προτείνουμε είναι με ψηλόμεσο flared παντελόνι, μποτάκια και oversized σακάκι, ενώ οι καλύτερες επιλογές είναι το μαύρο και το κόκκινο.

2. Καλσόν.

Μπορεί να ανήκεις στη δική μας ομάδα που μισεί το μπεζ καλσόν και προτιμά να μη φορέσει καθόλου, όμως μπορείς να πετύχεις ιδιαίτερο styling με κάποιο statement καλσόν, είτε το φορέσεις με φούστα, φόρεμα ή σορτς, ή ακόμα και με παντελόνι που επιτρέπει να φαίνεται λίγο. Το τύπου δαντελωτό καλσόν και το διχτυωτό με στρας, είναι must have για τις γιορτές.

3. Top- Κορσές.

Είναι το trend που έγινε χαμός και το καλοκαίρι, και θα είναι πάντα μια εντυπωσιακή επιλογή και αυτό γιατί αναδεικνύει τη θηλυκότητα σου αλλά και την σιλουέτα σου. Εμείς για πιο παιχνιδιάρικη επιλογή προτείνουμε κάποιο με κεντητά λουλούδια, ενώ μπορεί να φορεθεί και με διαφάνεια για extra attitude.

Ελπίζουμε να σου δώσαμε ιδέες να αναβαθμίσεις το στυλ σου και να δώσεις lingerie vibes, ακόμα και αν μιλάμε για τις γιορτινές σου εμφανίσεις που όλο και πλησιάζουν.

XOXO,

Life Stalkers


Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση