Hello Stalkers,

Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων όλο και πλησιάζουν, και μαζί τους και η απορία για το τί θα φορέσουμε. Μπορεί λόγω συνθηκών να μην βγούμε και να μη διασκεδάσουμε όπως πριν την πανδημία, αλλά σίγουρα θα επιλέξουμε εναλλακτικούς τρόπους όπου θα γιορτάσουμε, θα πιούμε και θα γελάσουμε παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα, τηρώντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα και τους περιορισμούς. 

Υπάρχουν κι αυτές οι φορές, που θέλουμε να αποχωριστούμε την άνεση μας και επιλέγουμε outfits πιο επιτηδευμένα, με περισσότερο styling και πιο πολλές πληροφορίες. Ένα τέτοιο look ετοίμασε η Χριστίνα για αυτό το outfit post, το οποίο αποτελείται από πολλά εκκεντρικά και τολμηρά κομμάτια.\

Έχοντας ως βάση αυτό το statement σακάκι σε animal print με γραμμή που θυμίζει ανδρόγυνο αλλά διατηρώντας την μεσάτη εφαρμογή, το συνδύασε με ένα διάφανο κορμάκι από μέσα και μια δερμάτινη βερμούδα η οποία δίνει γυαλάδα και ολοκληρώνει το tomboy look. Έδωσε το χρώμα που του χρειαζόταν με τη μπλε ρουά snake ζώνη η οποία απογειώνει την ένταση από το blazer, ενώ οι chunky πλατφόρμες της με τα πολλαπλά λουριά και το neon χρώμα που θυμίζουν Japanese style, αποτελούν την τελευταία πινελιά σε αυτό το bold look. Τα διχτυωτά καλτσάκια μέχρι τον αστράγαλο είναι αυτά που έδεσαν το look και έκαναν το κάτω μέρος να δείχνει λιγότερο γυμνό μιας και δεν επέλεξε να φορέσει καλσόν, κι έτσι ολοκλήρωσε μια εμφάνιση η οποία δε θα περάσει απαρατήρητη.









Φοράει:

Σακάκι: Access | Find in Favela.gr

Δερμάτινο Σορτς : Personal Collection

Πλατφόρμες: Jeffrey Campbell | Find in Favela.gr

Διάφανο Κορμάκι: Decoro

Δερμάτινη Ζώνη: Personal Collection




Φωτογράφος: Shoot with AMK




XOXO,

Life Stalkers






Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση