Hello Stalkers,
Η μετάβαση στο φθινόπωρο, είναι πάντα μια καλή αφορμή για να αναθεωρήσεις για κάποια πράγματα, να ανανεωθείς αλλά και να προσαρμοστείς για τον χειμώνα που έρχεται όλο και πιο κοντά.
Για εμάς όπως και για πολύ κόσμο, η νέα χρονιά ξεκινάει τον Σεπτέμβρη και όχι τον Ιανουάριο, καθώς τότε είναι η έναρξη της νέας σεζόν, όπου ξαναμπαίνουμε στη ρουτίνα μας μετά το διάλειμμα των διακοπών και του καλοκαιριού. 
Έτσι λοιπόν, και στη ντουλάπα και το στυλ μας επικρατεί μια κατάσταση μετάβασης και αλλαγής, όπου το κάθε outfit, αποτελείται από κομμάτια του καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου, ώστε να εναρμονιζόμαστε με τις εναλλαγές της θερμοκρασίας και της ημέρας.
Σε αυτό το look, βασικό item είναι το loose κοντομάνικο πουκάμισο, με το ιδιαίτερο dragon print, το οποίο αποτελεί trend του καλοκαιριού. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο είναι vintage κομμάτι του μπαμπά, αγορασμένο πολλά χρόνια πριν, κι έτσι είναι ακόμα μια απόδειξη ότι η μόδα κάνει κύκλους. 
Για να υπάρχει ισορροπία με την φαρδιά εφαρμογή της πουκαμίσας, την συνδυάσαμε με ένα δερμάτινο ποδηλατικό σορτς το οποίο δίνει glossy φθινοπωρινά vibes αλλά και γυαλιστερά πορτοκαλί mules με 90s διάθεση που δίνουν χρώμα και ένταση. 
 
 

 
Φοράω: 
Πουκάμισο: Vintage
Δερμάτινο Ποδηλατικό Σορτς: Bershka
Mules: Jeffrey Campbell | Find in Favela
 
Φωτογράφος: Shoot with AMK
 
XOXO,
Life Stalkers

 


Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση