Hello Stalkers,
 Με τον καιρό και τις συνθήκες να είναι ευνοικές για βόλτες, δε χάνουμε ευκαιρία, φοράμε το αγαπημένο μας ανοιξιάτικο outfit, και βγαίνουμε έξω ( πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ).
Βασικό κομμάτι όμως των spring looks δεν είναι άλλο από τα γυαλιά ηλίου!
 
Επιλέγοντας το σχήμα και το στυλ που ταιριάζει στο πρόσωπο της καθεμίας, ανανεώσαμε το στυλ μας με λίγα clicks στο worldofvision.gr , για το οποίο σου έχουμε 4+ 1 λόγους να το προτιμήσεις κι εσύ αυτή την Άνοιξη και όχι μόνο: 
 
1. Θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, μεγέθη και στυλ σε γυαλιά ηλίου, για να ταιριάξεις με το στυλ αλλά και το σχήμα προσώπου σου, ενώ θα βρεις τα ιδανικά και για το αγόρι σου, την κολλητή σου ή τη μαμά σου. 
 
 
2. Έχει super οικονομικές τιμές κι έτσι δε θα δυσκολευτείς να διαλέξεις, ενώ μπορεί να πάρεις και παραπάνω από ένα ζευγάρια! 
 
 
 
3. Εκτός από γυαλιά θα βρεις super στυλάτα αξεσουάρ όπως αλυσίδες για να τα κρεμάς στο λαιμό σου χωρίς να αποχωρίζεσαι το στυλ και την άνεση σου, για σένα ή και για δώρο!
 
 
 
4. Εκτός από γυαλιά ηλίου μπορείς να βρεις και Blue Light γυαλιά τα οποία σε προστατεύουν από την ακτινοβολία του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet.  Αυτά είναι ιδανικά για εσένα που δουλεύεις σε γραφείο και δεν μπορείς να αποφύγεις το ατέλειωτο scrolling dow, για να προστατέψεις τα μάτια σου όπως η Mama Stalker.
 
 
 
5. Τέλος, εκτός του ότι θα ανακαλύψεις πως το site είναι super εύκολο και οργανωμένο για να χαζέψεις όσο θέλεις μέχρι να διαλέξεις, έχουν και άμεση και τέλεια εξυπηρέτηση, αφού παραλαμβάνεις πολύ γρήγορα και μπορούν είτε μέσω του instagram ή του facebook, ή και του mail πληροφοριών να σου λύσουν κάθε σου απορία!
 
 
 
 
Βρες όλα τα γυαλιά ηλίου εδώ!
Ανακάλυψε εδώ όλα τα Blue Light σχέδια!
Heels: Jeffrey Campbell | Find in Favela.gr
 
 
Photographer: Shoot with AMK
 
Εσύ ποια γυαλιά ξεχώρισες?
 
 
XOXO,
Life Stalkers 

 


Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση