Hello Stalkers,
Οι τέλειες καλοκαιρινές μέρες σημαίνουν και πολλές βόλτες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, απλά επιλέγουμε λιγότερα και πιο στοιχειώδη προιόντα.
Ποτέ δεν παραλείπουμε τα γυαλιά ηλίου αλλά και τα ακουστικά μας, ενώ το αντηλιακό προσώπου είναι το πρώτο πράγμα που εφαρμόζουμε στο πρόσωπο μας μετά τον καθαρισμό του.
Για ακόμα ένα καλοκαίρι αγαπάμε το αντηλιακό προσώπου της AgPharm και αν θέλετε να μάθετε το γιατί, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το αναλυτικό μας review.
Για μια σχετικά καλή κάλυψη χρησιμοποιούμε την CC cream της Bioten ,που έχει ελαφριά σύνθεση, τέλειο άρωμα και δεν προκαλεί λιπαρότητα στην επιδερμίδα μας, ενώ το μακιγιάζ στο πρόσωπο περιλαμβάνει σίγουρα και την Total Temptation Mascara της Maybelline που δεν σκληραίνει και κακοποιεί τις βλεφαρίδες μας και αφαιρείται εύκολα κατά το ντεμακιγιάζ.
 
Για τα χείλη ένα lip gloss σε nude-ροζ απόχρωση για να τα κάνει juicy και να τα διατηρεί ενυδατωμένα είναι ό,τι πρέπει για όλη την ημέρα και εννοείται πως έχουμε πάντα μαζί και δύο βερνίκια σε travel size της CND για να μπορούμε να ανανεώσουμε το μανικιούρ ή πεντικιούρ μας.
**Για εμάς που τα χέρια μας ξηραίνονται και τους καλοκαιρινούς μήνες η κρέμα χεριών δε λείπει ποτέ από την τσάντα μας για αυτό και έχουμε βολευτεί πολύ αυτές τις Freshline αφού έχουν φοβερό άρωμα και αποροφώνται πολύ γρήγορα.
Εσείς τί προϊόντα δεν αποχωρίζεστε το καλοκαίρι?
 
XOXO,
Life Stalkers

Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση