Hello Stalkers,
Όσα καλλυντικά και να έχουμε στο νεσεσέρ μας, πάντα θα θέλουμε να συμπληρώσουμε και κάτι παραπάνω. Ειδικά αν αναφερόμαστε σε παλέτες σκιών, τότε ποτέ δεν είναι αρκετές. Έχοντας μια μεγάλη αδυναμία στις γήινες αποχρώσεις, είναι αναμενόμενο να λατρέψουμε τις Sleek παλέτες, και πιο συγκεκριμένα την I-Divine με τίτλο «A New Day».
Από την πρώτη στιγμή που την κάναμε δική μας, αυτόματα έγινε αναπόσπαστο μέρος του μακιγιάζ μας καθημερινά, και αυτό γιατί έχει αποχρώσεις για όλες τις περιστάσεις και ώρες. Έχοντας ποικίλες αποχρώσεις του καφέ, της μόκας, του χρυσού αλλά και του ιβουάρ, είτε matte είτε ιριδίζουσες, έχουμε σκιές και για το κινητό βλέφαρο δίνοντας βάθος στο βλέμμα μας, αλλά και για την εσωτερική κόγχη για πιο ξεκούραστο και φωτεινό αποτέλεσμα. Η απόδοση τους είναι απίστευτη καθώς χωρίς μεγάλη ποσότητα αλλά και επιμονή, η εφαρμογή και το blending είναι σύντομο και εύκολο. Μετά από ώρες εφαρμογής, με προϋπόθεση μια καλή βάση, το μακιγιάζ μας παραμένει αψεγάδιαστο όπως την στιγμή που το κάναμε. Είναι χρώματα που πηγαίνουν σε όλα τα μάτια και όλες τις επιδερμίδες, και  είναι κατάλληλα και για καθημερινό αλλά και για βραδινή βόλτα. Και οι 16 αποχρώσεις είναι απίστευτες και τονίζουν και αναδεικνύουν  τα καφέ και τα μελί μάτια που είναι και τα πιο συνήθη ,και σαν παλέτα αναλογικά με την τιμή της είναι πραγματικά ευκαιρία.
‘Αν και εσείς έχετε μια αδυναμία στις γήινες αποχρώσεις και τις επιλέγετε πιο συχνά από όλες αφού είναι και οι πιο ευπροσάρμοστες και ουδέτερες, τότε αναμφίβολα πρέπει να αποκτήσετε μια Sleek παλέτα.
ΧΟΧΟ,
Life Stalkers

Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση