Hello Stalkers,

  Καινούριο review και αυτή τη φορά έχει να κάνει με την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών μας. Είμαστε πολλές, εμείς που είτε λόγω άγχους και πίεσης, είτε απλά γιατί έτσι είναι η επιδερμίδα του κεφαλιού μας, αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο «λιπαρά μαλλιά» σε πολύ έντονο βαθμό. Είναι μια κατάσταση που είναι αρκετά ενοχλητική, ειδικά όταν συμβαίνει σε διάστημα 1-2 ημερών από το τελευταίο λούσιμο, και με μια δύσκολη καθημερινότητα, υπάρχουν στιγμές που δεν έχουμε κουράγιο ούτε για αυτό – και εννοείται πως δεν μπορούμε και να το παρακάνουμε ,αφού 2-3 φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετές για να λούσουμε τα μαλλιά μας χωρίς να βλάψουμε το pH του κεφαλιού μας.

  Λύση λοιπόν στο πρόβλημα μας, φέρνει η Elvive,με αυτήν την σειρά που αποτελείται από Hair Mask,Shampoo & Conditioner με άργιλο, που καταπολεμά την λιπαρότητα.

‘Ας τα δούμε πιο αναλυτικά : 

  Πρώτη στη σειρά και την χρήση είναι η μάσκα για πριν το λούσιμο. Η αλήθεια είναι πως μας έκανε εντύπωση ότι πρέπει να την εφαρμόσουμε πριν λουστούμε, και είναι το πρώτο προιόν που χρησιμοποιούμε έτσι ,αλλά πραγματικά είναι πολύ καλή. Απορροφά την λιπαρότητα, ‘διώχνει» το σμήγμα από την επιδερμίδα μας ,και δίνει την αίσθηση της καθαριότητας από την πρώτη στιγμή. Δεν την χρησιμοποιούμε στο κάθε λούσιμο, αλλά δύο φορές την εβδομάδα, και είναι αρκετές.

  Συνεχίζουμε με το shampoo,και είναι εξίσου αποδοτικό και καλό. Έχει το ίδιο ελαφρύ και διακριτικό άρωμα με την μάσκα, καθαρίζει σε βάθος και το νιώθουμε αυτό, απομακρύνει την λιπαρότητα και παρόλο που «αφυδατώνει» την ρίζα κατά κάποιο τρόπο, τα μαλλιά δεν είναι ξηρά και θαμπά, αλλά φαίνονται λαμπερά και υγιή. Επιπλέον, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, αλλά ελάχιστη και κάνει αρκετή σαπουνάδα.

  Τέλος, έχουμε το conditioner,το οποίο αλλάζει το αποτέλεσμα των μαλλιών μας πιο πολύ από ότι περιμέναμε. Μαλακώνει τις άκρες, τις ενυδατώνει και ξεμπερδεύονται πιο εύκολα τα μαλλιά μας, συμβάλλοντας και αυτό ταυτόχρονα στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας του κεφαλιού μας.

  Γενικά, είναι προιόντα που μας «έσωσαν», και εμάς αλλά και τα μαλλιά μας, γιατί τώρα δεν χρειάζεται να τα καταπονούμε λούζοντας τα καθημερινά. Παρόλο που η τιμή τους δεν είναι ιδιαίτερα οικονομική, αλλά θα λέγαμε μέτρια, αξίζουν γιατί το αποτέλεσμα φαίνεται αν όχι από την πρώτη, αλλά από την δεύτερη χρήση σίγουρα. Επίσης, οι συσκευασίες τους είναι αρκετά πρακτικές γιατί έχουν μεγάλη ποσότητα προιόντος μέσα, και είναι πραγματικά αυτό που χρειαζόμαστε όσες έχουμε θέμα με την λιπαρότητα στα μαλλιά.

   XOXO,

Life Stalkers


Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση